Kombinera jakt på landet med en lya i Stockholm

Som storstadsbo i Stockholm kanske du ibland tröttnar på storstadslivet och vill bege dig ut till nordligare breddgrader för att till exempel jaga. Jakt är en avkopplande aktivitet även om du måste behålla fokus. Tiden ute i skog och mark med vänner eller bara din hund kan ge dig oerhört mycket energi tillbaka. Kanske behöver du ändra om i ditt liv om du till exempel ligger i skilsmässa eller liknande. När ni sålt villan och sommarhuset och du är singel igen så kanske det är dags för dig att ta en tur till Boneo och se kommande försäljning i Stockholm för att hitta din nya lya där samtidigt som du kollar in en jaktstuga i Norrland?

Var på hugget snabbt

Slå till när du hittar något du gillar. Detta gäller både när du jagar ute i naturen och vid jakt på ny bostad – speciellt i Stockholmsområdet. Bostäderna går åt som smör i solsken och därför finns det smarta sajter som Boneo som erbjuder annonser med kommande försäljning i Stockholm men också på andra platser i landet och även i utlandet. Här kan du kanske kombinera att hitta bostad med kommande försäljning i Stockholm och samtidigt kolla in en jaktstuga och slå till.

Ha ett krypin under jaktsäsongen

Vissa köper sommarstuga, andra köper lägenhet i Spanien – sätt ditt jaktintresse först och investera i en mysig jaktstuga längre upp i norra Sverige. Där har du närheten till både det vilda som du jagar men också till naturen i sin helhet. Tänk dig att sitta på farstukvisten vid soluppgång eller solnedgång och se naturens skiftningar under de olika säsongerna. Kanske har du även en sjö eller en älv i närheten som du kan fiska i eller bada i på somrarna. En jaktstuga är det perfekta krypinet dit du kan åka helt ensam för att jaga eller ta med dina jaktkompisar på en helg för att komma bort från storstadsstressen.

Var ska man leta?

Förutom att leta efter bostäder vid en kommande försäljning i Stockholm när du vill ha en ny lägenhet, kan du även kolla in olika jaktstugor runt om i landet. Jaktstugor finns i olika utföranden, speciellt i norra Sverige och Dalarna. Allt beror också på vad du tycker om att jaga. Är det björn så är Dalarna ett perfekt landskap att leta jaktstuga i. Är det vildsvin och rådjur och liknande kan du faktiskt leta i både mellersta och norra Sverige efter ett litet fritidshus.

Att få råd till både och

Det är inte alla som har råd till att ha både bostad i en storstad som Stockholm och även ha ett fritidsboende som en jaktstuga. Kanske måste du ta ett lån för att få råd till båda, annars kanske du kan ta vinsten som blir över när du sålt ditt gamla boende, för att köpa en mysig jaktstuga. Kolla in de bästa erbjudandena på Boneo.